Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

12/06/2019 | Flixfilm

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I en alkymistisk blanding af fakta og fantasi kigger Martin Scorsese tilbage på Bob Dylans Rolling Thunder Revue-turné i 1975 og et land modent til forandring.

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese på YouTube.Se Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar