Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rom 2033 – De nye gladiatorer

Rom 2033 – De nye gladiatorer

01/08/2021 | Flixfilm

Rom 2033 – De nye gladiatorer på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling:

I et dystopisk, fremtidigt Rom skal fanger konkurrere i gladiatoragtige kampe på liv og død – på motorcykler.Se Rom 2033 – De nye gladiatorer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Rom 2033 – De nye gladiatorer havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rom 2033 – De nye gladiatorer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Rom 2033 – De nye gladiatorer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rom 2033 – De nye gladiatorer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rom 2033 – De nye gladiatorer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rom 2033 – De nye gladiatorer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar