Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Roma

14/12/2018 | Flixfilm

Se Roma på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Alfonso Cuarón
Skuespillere: Yalitza Aparicio, Marina de Tavira, Diego Cortina Autrey, Carlos Peralta
Spilletid: 135 min
Land: USA, Mexico
Sprog: Spanish, Mixtec, English, Japanese, German, French, Norwegian
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Instruktøren Alfonso Cuarón maler et levende og følelsesmæssigt portræt af det hjemlige liv og sociale hierarki under den politiske uro i Mexico i 1970'erne.


Se Roma på Netflix

Anmeldelse: Roma

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRoma havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Roma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Roma herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Roma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roma stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar