Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Roma

14/12/2018 | Flixfilm

Se Roma på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Alfonso Cuarón
Skuespillere: Yalitza Aparicio, Marina de Tavira, Diego Cortina Autrey
Spilletid: 135 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish, Mixtec, English, Japanese, German, French, Norwegian
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Instruktøren Alfonso Cuarón maler et levende og følelsesmæssigt portræt af det hjemlige liv og sociale hierarki under den politiske uro i Mexico i 1970'erne.

Roma havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Roma på NetflixAnmeldelse: Roma

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Roma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roma stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Roma, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Roma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar