Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Roman Empire

Roman Empire

05/04/2019 | Flixfilm

Se Roman Empire på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Biography, Drama, History, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aaron Irvin, Corey Brennan, Jerry Toner, Steve West
Spilletid: 48 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne blanding af dokumentar og historiske momenter fortæller om Commodus' regeringstid – kejseren der markerede begyndelsen på Roms fald.

Roman Empire (Romerriget) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Roman Empire på NetflixAnmeldelse: Roman Empire: Master of Rome
Anmeldelse: Roman Empire: The Mad Emperor

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Roman Empire (Romerriget) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roman Empire (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Roman Empire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Roman Empire (Romerriget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar