Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Roman Empire

Roman Empire

05/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Roman Empire på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Biography, Drama, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aaron Irvin
Spilletid: 48 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Denne blanding af dokumentar og historiske momenter fortæller om Commodus' regeringstid – kejseren der markerede begyndelsen på Roms fald.


Se Roman Empire på Netflix

Anmeldelse: Roman Empire: Master of Rome
Anmeldelse: Roman Empire: The Mad Emperor

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Roman Empire (Romerriget) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Roman Empire (Romerriget) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Roman Empire herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Roman Empire (Romerriget) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roman Empire (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar