Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Roman Empire

Roman Empire

05/04/2019 | Flixfilm

Se Roman Empire på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Biography, Drama, History, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aaron Irvin, Corey Brennan, Jerry Toner, Steve West
Spilletid: 48 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Denne blanding af dokumentar og historiske momenter fortæller om Commodus' regeringstid – kejseren der markerede begyndelsen på Roms fald.


Se Roman Empire på Netflix

Anmeldelse: Roman Empire: Master of Rome
Anmeldelse: Roman Empire: The Mad Emperor

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRoman Empire (Romerriget) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Roman Empire (Romerriget) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Roman Empire herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Roman Empire (Romerriget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roman Empire (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar