Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Roman Holiday

Roman Holiday

30/09/2016 | Flixfilm

Se Roman Holiday på Netflix

Indspilningsår: 1953
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: William Wyler
Skuespillere: Gregory Peck, Audrey Hepburn, Eddie Albert, Hartley Power
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, German
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Audrey Hepburn spiller den undertrykte prinsesse, der slipper væk fra sine vogtere og bliver opvartes af en journalist, der er på udkig efter et scoop.


Se Roman Holiday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRoman Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Roman Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Roman Holiday herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Roman Holiday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roman Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar