Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Roman Holiday

Roman Holiday

30/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Roman Holiday på Netflix

Indspilningsår: 1953
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: William Wyler
Skuespillere: Gregory Peck, Audrey Hepburn, Eddie Albert, Hartley Power
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, German
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Audrey Hepburn spiller den undertrykte prinsesse, der slipper væk fra sine vogtere og bliver opvartes af en journalist, der er på udkig efter et scoop.


Se Roman Holiday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Roman Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Roman Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Roman Holiday herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Roman Holiday er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roman Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar