Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Roman J. Israel, Esq.

Roman J. Israel, Esq.

12/12/2019 | Flixfilm

Se Roman J. Israel, Esq. på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Dan Gilroy
Skuespillere: Denzel Washington, Colin Farrell, Carmen Ejogo, Lynda Gravatt
Spilletid: 122 min
Land: Canada, United Arab Emirates, USA
Sprog: English, Spanish, Armenian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En forsvarsadvokat med autistagtige evner står overfor et enormt, moralsk valg, da hans enkle liv bliver kastet ud i turbulens.

Roman J. Israel, Esq. havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Roman J. Israel, Esq. på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Roman J. Israel, Esq. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roman J. Israel, Esq. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Roman J. Israel, Esq., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Roman J. Israel, Esq. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar