Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Roman J. Israel, Esq.

Roman J. Israel, Esq.

12/12/2019 | Flixfilm

Roman J. Israel, Esq. på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Dan Gilroy
Skuespillere: Denzel Washington, Colin Farrell, Carmen Ejogo
Spilletid: 122 min
Land: Canada, United Arab Emirates, United States
Sprog: English, Spanish, Armenian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En forsvarsadvokat med autistagtige evner står overfor et enormt, moralsk valg, da hans enkle liv bliver kastet ud i turbulens.

Roman J. Israel, Esq. havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Roman J. Israel, Esq. på YouTube.Se Roman J. Israel, Esq. på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Roman J. Israel, Esq. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roman J. Israel, Esq. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Roman J. Israel, Esq., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Roman J. Israel, Esq. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar