Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Romance is a Bonus Book

Romance is a Bonus Book

05/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Romance is a Bonus Book på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Park Gyuyoung
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: En talentfuld forfatter, der er sit forlags yngste chefredaktør nogensinde, bliver viklet ind i en desperat jobsøgende tekstforfatters liv.


Se Romance is a Bonus Book på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Romance is a Bonus Book (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Romance is a Bonus Book (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Romance is a Bonus Book herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Romance is a Bonus Book er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Romance is a Bonus Book (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar