Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Romance is a Bonus Book

Romance is a Bonus Book

05/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Romance is a Bonus Book på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eu-Gene Jeong
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: En talentfuld forfatter, der er sit forlags yngste chefredaktør nogensinde, bliver viklet ind i en desperat jobsøgende tekstforfatters liv.


Se Romance is a Bonus Book på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Romance is a Bonus Book (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Romance is a Bonus Book (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Romance is a Bonus Book herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Romance is a Bonus Book er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Romance is a Bonus Book (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore