Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Romance is a Bonus Book

Romance is a Bonus Book

05/02/2019 | Flixfilm

Romance is a Bonus Book på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lee Na-young, Lee Jong-Suk, Jeong Eu-Gene
Spilletid: 62 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En talentfuld forfatter, der er sit forlags yngste chefredaktør nogensinde, bliver viklet ind i en desperat jobsøgende tekstforfatters liv.

Romance is a Bonus Book (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Romance is a Bonus Book på YouTube.Se Romance is a Bonus Book på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Romance is a Bonus Book (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Romance is a Bonus Book (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Romance is a Bonus Book, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Romance is a Bonus Book er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar