Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Romantic Killer

Romantic Killer

27/10/2022 | Flixfilm

Romantic Killer på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rie Takahashi, Mikako Komatsu, Yuichiro Umehara
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Anzu lever det gode liv og har glemt alt om romantik – indtil et lille væsen med en giftekniv pludselig forvandler hendes liv til en klichéfyldt romantisk komedie.

Romantic Killer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Romantic Killer på YouTube.Se Romantic Killer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Romantic Killer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Romantic Killer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Romantic Killer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Romantic Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar