Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Didem forsøger alt for at få skuespilleren Cem til at fri, men han har andet i hovedet: En smuk ny stjerne og en hemmelig polterabend.


Se Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar