Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Romantik Komedi

Romantik Komedi

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Romantik Komedi på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Ketche
Skuespillere: Sedef Avci, Cemal Hünal, Begüm Kütük, Engin Altan Düzyatan
Spilletid: 95 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Esra keder sig, og inspireret af en vens bryllup siger hun sit job op og dropper sin kæreste, hvilket fører til en række uheld på kærlighedsfronten.


Se Romantik Komedi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Romantik Komedi havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Romantik Komedi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Romantik Komedi herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Romantik Komedi er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Romantik Komedi stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar