Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Romeo Is Bleeding

Romeo Is Bleeding

01/11/2017 | Flixfilm

Se Romeo Is Bleeding på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktør: Peter Medak
Skuespillere: Gary Oldman, Wallace Wood, Juliette Lewis, David Proval
Spilletid: 110 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Denne dokumentar følger digteren Donté Clark og hans forsøg på at sætte fokus på volden i sin hjemby Richmond i Californien ved hjælp af teaterstykket Romeo og Julie.


Se Romeo Is Bleeding på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRomeo Is Bleeding havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Romeo Is Bleeding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Romeo Is Bleeding herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Romeo Is Bleeding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Romeo Is Bleeding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar