Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Romeo & Juliet

Romeo & Juliet

02/01/2015 | Flixfilm

Romeo & Juliet på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Musical
Instruktion: Sujit Mondal
Skuespillere: Dev, Subhasree Ganguly, Sabyasachi Chakrabarty
Spilletid: 109 min
Land: India
Sprog: Bengali
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Den Oscarvindende forfatter og skaber af Downton Abbey, Julian Fellowes, har skrevet manuskriptet til denne udgave af Shakespeares klassiske fortælling.

Romeo & Juliet havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Romeo & Juliet på YouTube.Se Romeo & Juliet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Romeo & Juliet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Romeo & Juliet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Romeo & Juliet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Romeo & Juliet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar