Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Romeo + Juliet

Romeo + Juliet

03/11/2013 | Flixfilm

Se Romeo + Juliet på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Baz Luhrmann
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Claire Danes, John Leguizamo, Harold Perrineau
Spilletid: 120 min
Land: USA, Mexico, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Digterens replikker er intakte i denne moderne fortolkning af William Shakespeares tragedie om to mennesker fra fejdende familier, der tiltrækkes af hinanden.


Se Romeo + Juliet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRomeo + Juliet havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Romeo + Juliet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Romeo + Juliet herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Romeo + Juliet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Romeo + Juliet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Romeo + Juliet

  1. Emma - kl. 21:49, 21-12-2018:

    Kommer den på igen?

    Skriv kommentar