Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Romina

13/07/2018 | Flixfilm

Se Romina på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Diego Cohen
Skuespillere: Francisca Lozano, Arantza Ruiz, Oliver Nava, Claudia Zepeda
Spilletid: 77 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 2.2

Handling: Et chokerende angreb bliver inspiration til grusom vold, da en gruppe teenagere på campingtur et øde sted møder en pige fra deres skole.

Romina havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Romina på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Romina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Romina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Romina, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Romina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar