Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Romy and Michele’s High School Reunion

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy
Instruktør: Robin Schiff
Skuespillere: Katherine Heigl, Alexandra Breckenridge, Kelly Brook, Scott Vickaryous
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 4.1

Resumé: Lisa Kudrow og Mira Sorvino spiller to ikke så spidse, men festglade tøser, som pynter lidt på deres eget liv, da de skal til 10-års jubilæum på deres gamle skole.


Se Romy and Michele’s High School Reunion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Romy and Michele’s High School Reunion havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Romy and Michele’s High School Reunion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Romy and Michele’s High School Reunion herunder:Fra premieredatoen (1. januar, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Romy and Michele’s High School Reunion er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Romy and Michele’s High School Reunion stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar