Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Romy and Michele’s High School Reunion

Romy and Michele’s High School Reunion

01/01/2016 | Flixfilm

Se Romy and Michele’s High School Reunion på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy
Instruktør: Robin Schiff
Skuespillere: Katherine Heigl, Alexandra Breckenridge, Kelly Brook, Scott Vickaryous
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Lisa Kudrow og Mira Sorvino spiller to ikke så spidse, men festglade tøser, som pynter lidt på deres eget liv, da de skal til 10-års jubilæum på deres gamle skole.

Romy and Michele’s High School Reunion havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Romy and Michele’s High School Reunion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Romy and Michele’s High School Reunion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Romy and Michele’s High School Reunion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Romy and Michele’s High School Reunion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Romy and Michele’s High School Reunion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar