Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ronaldo

01/04/2021 | Flixfilm

Se Ronaldo på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktør: Anthony Wonke
Skuespillere: Dolores Aveiro, Hugo Aveiro, Georgie Bingham, Adrian Clarke
Spilletid: 92 min
Land: UK, Spain
Sprog: Portuguese, English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Et portræt af den berømte portugisiske fodboldhelt Cristiano Ronaldo, der kortlægger hans karriere og privatliv og giver et indblik i, hvordan han håndterer berømmelsen.

Ronaldo havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ronaldo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ronaldo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ronaldo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ronaldo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ronaldo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar