Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ronaldo

01/04/2021 | Flixfilm

Ronaldo på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktion: Anthony Wonke
Skuespillere: Dolores Aveiro, Hugo Aveiro, Georgie Bingham
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom, Spain
Sprog: Portuguese, English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Et portræt af den berømte portugisiske fodboldhelt Cristiano Ronaldo, der kortlægger hans karriere og privatliv og giver et indblik i, hvordan han håndterer berømmelsen.

Ronaldo havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ronaldo på YouTube.Se Ronaldo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ronaldo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ronaldo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ronaldo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ronaldo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar