Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ronja, the Robber’s Daughter

Ronja, the Robber’s Daughter

22/12/2017 | Flixfilm

Se Ronja, the Robber’s Daughter på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mens hun lærer at overleve alene i skoven, bliver Ronja Røverdatter forelsket i sin fars største rivals søn.


Se Ronja, the Robber’s Daughter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRonja, the Robber’s Daughter (Ronja Røverdatter) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ronja, the Robber’s Daughter (Ronja Røverdatter) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ronja, the Robber’s Daughter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ronja, the Robber’s Daughter (Ronja Røverdatter) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ronja, the Robber’s Daughter (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar