Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ronnie Coleman: The King

Ronnie Coleman: The King

25/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Ronnie Coleman: The King på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Vlad Yudin
Skuespillere: Ronnie Coleman, Jay Cutler, Rich Gaspari, Kai Greene
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: I dag er den legendariske bodybuilder Ronnie Colemans krop mærket af hans kamp for at blive verdensmester. Her fortæller han, hvad det kostede ham at nå sine mål.


Se Ronnie Coleman: The King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ronnie Coleman: The King havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ronnie Coleman: The King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ronnie Coleman: The King herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ronnie Coleman: The King er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ronnie Coleman: The King stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar