Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ronnie Coleman: The King

Ronnie Coleman: The King

25/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Ronnie Coleman: The King på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Vlad Yudin
Skuespillere: Ronnie Coleman, Jay Cutler, Rich Gaspari, Kai Greene
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: I dag er den legendariske bodybuilder Ronnie Colemans krop mærket af hans kamp for at blive verdensmester. Her fortæller han, hvad det kostede ham at nå sine mål.


Se Ronnie Coleman: The King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ronnie Coleman: The King havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ronnie Coleman: The King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ronnie Coleman: The King herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ronnie Coleman: The King er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ronnie Coleman: The King stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore