Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ronnie Coleman: The King

Ronnie Coleman: The King

25/10/2018 | Flixfilm

Ronnie Coleman: The King på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Vlad Yudin
Skuespillere: Ronnie Coleman, Jay Cutler, Rich Gaspari
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I dag er den legendariske bodybuilder Ronnie Colemans krop mærket af hans kamp for at blive verdensmester. Her fortæller han, hvad det kostede ham at nå sine mål.Se Ronnie Coleman: The King på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ronnie Coleman: The King havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ronnie Coleman: The King på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ronnie Coleman: The King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ronnie Coleman: The King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ronnie Coleman: The King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ronnie Coleman: The King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar