Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ronnie Coleman: The King

Ronnie Coleman: The King

25/10/2018 | Flixfilm

Se Ronnie Coleman: The King på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Vlad Yudin
Skuespillere: Ronnie Coleman, Jay Cutler, Rich Gaspari, Kai Greene
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I dag er den legendariske bodybuilder Ronnie Colemans krop mærket af hans kamp for at blive verdensmester. Her fortæller han, hvad det kostede ham at nå sine mål.Se Ronnie Coleman: The King på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ronnie Coleman: The King havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ronnie Coleman: The King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ronnie Coleman: The King:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ronnie Coleman: The King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ronnie Coleman: The King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar