Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America!

Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America!

17/12/2019 | Flixfilm

Se Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America! på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Sebastian DiNatale
Skuespillere: Ronny Chieng
Spilletid: 63 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Ronny Chieng (The Daily Show, Crazy Rich Asians) indtager scenen i denne standup-special om bl.a. nutidens USA.

Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America! havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America! på YouTube.Se Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar