Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ronny Chieng: Speakeasy

Ronny Chieng: Speakeasy

05/04/2022 | Flixfilm

Ronny Chieng: Speakeasy på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Sebastian DiNatale
Skuespillere: Ronny Chieng
Spilletid: 41S min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Ronny Chieng deler sin vrede over onlinekritik, taknemmelighed over nørder, forvirring over irrationel skepsis og en unik kur mod racisme i denne special.

Ronny Chieng: Speakeasy havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ronny Chieng: Speakeasy på YouTube.Se Ronny Chieng: Speakeasy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ronny Chieng: Speakeasy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ronny Chieng: Speakeasy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ronny Chieng: Speakeasy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ronny Chieng: Speakeasy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar