Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rookie Historian Goo Hae-Ryung

Rookie Historian Goo Hae-Ryung

28/07/2019 | Flixfilm

Rookie Historian Goo Hae-Ryung på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shin Se-Kyung, Cha Eun-Woo, Ji-Hoon Lee
Spilletid: 35 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Den uafhængige Goo Hae-ryung begynder et nyt liv som lærd ved Joseon-dynastiets kongelige hof efter at have hørt om et statsligt job for kvindelige historikere.

Rookie Historian Goo Hae-Ryung (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rookie Historian Goo Hae-Ryung på YouTube.Se Rookie Historian Goo Hae-Ryung på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rookie Historian Goo Hae-Ryung (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rookie Historian Goo Hae-Ryung (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rookie Historian Goo Hae-Ryung, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rookie Historian Goo Hae-Ryung er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar