Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rookie Historian Goo Hae-Ryung

Rookie Historian Goo Hae-Ryung

28/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Rookie Historian Goo Hae-Ryung på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, History, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Se-Kyung Shin, Eun-Woo Cha, Ji-Hoon Lee, Gi-woong Park
Spilletid: 35 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Den uafhængige Goo Hae-ryung begynder et nyt liv som lærd ved Joseon-dynastiets kongelige hof efter at have hørt om et statsligt job for kvindelige historikere.


Se Rookie Historian Goo Hae-Ryung på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rookie Historian Goo Hae-Ryung (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rookie Historian Goo Hae-Ryung (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rookie Historian Goo Hae-Ryung herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rookie Historian Goo Hae-Ryung er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rookie Historian Goo Hae-Ryung (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar