Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Room 205

19/10/2016 | Flixfilm

Room 205 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Katrine flytter på kollegium og hører myten om, at der på værelse 205 er en tidligere beboer, der spøger. Men myten bliver til blodig virkelighed, da et spejl smadres…Se Room 205 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Room 205 (Kollegiet) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Room 205 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Room 205 (Kollegiet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Room 205 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Room 205, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Room 205 (Kollegiet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar