Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Room 205

19/10/2016 | Flixfilm

Se Room 205 på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Horror
Instruktør: Martin Barnewitz
Skuespillere: Neel Rønholt, Mikkel Arndt, Julie R. Ølgaard, Mira Wanting
Spilletid: 91 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Katrine flytter på kollegium og hører myten om, at der på værelse 205 er en tidligere beboer, der spøger. Men myten bliver til blodig virkelighed, da et spejl smadres…Se Room 205 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Room 205 (Kollegiet) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Room 205 (Kollegiet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Room 205:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Room 205 (Kollegiet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Room 205 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar