Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Room 2806: The Accusation

Room 2806: The Accusation

07/12/2020 | Flixfilm

Se Room 2806: The Accusation på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nafissatou Diallo, Raphaëlle Bacqué, Élisabeth Guigou, Paul Browne
Spilletid: 197 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne dokuserie følger sagen mod den franske politiker Dominique Strauss-Kahn i 2011 om seksuelle overgreb. Strauss-Kahn var på det tidspunkt på sin karrieres højdepunkt.

Room 2806: The Accusation (Værelse 2806: Anklagen)Room 2806: The Accusation (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Room 2806: The Accusation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Room 2806: The Accusation (Værelse 2806: Anklagen)Room 2806: The Accusation (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Room 2806: The Accusation (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Room 2806: The Accusation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Room 2806: The Accusation (Værelse 2806: Anklagen)Room 2806: The Accusation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar