Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Room

01/05/2022 | Flixfilm

Room på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Lenny Abrahamson
Skuespillere: Brie Larson, Jacob Tremblay, Sean Bridgers
Spilletid: 118 min
Land: Ireland, Canada, United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En ung kvinde bliver kidnappet, spærret inde i et lille rum og voldtaget, og hun føder en søn. På hans fem års fødselsdag beslutter hun, at de må flygte.

Room havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Room på YouTube.Se Room på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Room, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar