Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raising the Wind

Raising the Wind

16/03/2022 | Flixfilm

Raising the Wind på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gruppe musikstuderende, der deler en lejlighed, oplever komiske løjer og eventyr, herunder at give sig ud for at være en berømt kvintet.

Raising the Wind havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Raising the Wind på YouTube.Se Raising the Wind på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Raising the Wind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raising the Wind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Raising the Wind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Raising the Wind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar