Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Root Cause

Root Cause

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Root Cause på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En mands årelange søgen efter den underliggende årsag til hans kroniske sygdom belyser sandheden om rodbehandlingens sundhedsrisiko.


Se Root Cause på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Root Cause (Rodbehandling: En ondartet kur) havde premiere på Netflix Danmark den 1. January, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Root Cause (Rodbehandling: En ondartet kur) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Root Cause herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Root Cause (Rodbehandling: En ondartet kur) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Root Cause stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore