Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Root Cause

Root Cause

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Root Cause på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: En mands årelange søgen efter den underliggende årsag til hans kroniske sygdom belyser sandheden om rodbehandlingens sundhedsrisiko.


Se Root Cause på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Root Cause (Rodbehandling: En ondartet kur) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Root Cause (Rodbehandling: En ondartet kur) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Root Cause herunder:Fra premieredatoen (1. januar, 2019) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Root Cause (Rodbehandling: En ondartet kur) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Root Cause stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore