Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rooting for Roona

Rooting for Roona

15/10/2020 | Flixfilm

Rooting for Roona på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Short, Drama
Instruktion: Pavitra Chalam, Akshay Shankar
Skuespillere: N/A
Spilletid: 40 min
Land: India
Sprog: Bengali, English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: På landet i Indien får et barn med vand i hovedet en skelsættende operation, da billederne af hende går viralt. Denne dokumentar skildrer hendes rejse.

Rooting for Roona havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rooting for Roona på YouTube.Se Rooting for Roona på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rooting for Roona ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rooting for Roona stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rooting for Roona, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rooting for Roona er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar