Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rooting for Roona

Rooting for Roona

15/10/2020 | Flixfilm

Se Rooting for Roona på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Pavitra Chalam(co-director), Akshay Shankar(co-director)
Skuespillere: N/A
Spilletid: 40 min
Land: India
Sprog: Bengali, English
IMDb-karakter: N/A

Handling: På landet i Indien får et barn med vand i hovedet en skelsættende operation, da billederne af hende går viralt. Denne dokumentar skildrer hendes rejse.Se Rooting for Roona på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rooting for Roona havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rooting for Roona ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Rooting for Roona:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rooting for Roona er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rooting for Roona stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar