Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time

Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time

20/06/2017 | Flixfilm

Se Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Scott Moran
Skuespillere: Rory Scovel, Jack White, Ben Swank, Ben Kronberg
Spilletid: 66 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Komikeren Rory Scovel laver standup i Atlanta, hvor han deler ud af sine ufokuserede tanker om ting, der undrer ham, parforhold og "Thong Song".

Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar