Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time

20/06/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Scott Moran
Skuespillere: Rory Scovel, Jack White, Ben Swank, Ben Kronberg
Spilletid: 66 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.7

Resumé: Komikeren Rory Scovel laver standup i Atlanta, hvor han deler ud af sine ufokuserede tanker om ting, der undrer ham, parforhold og "Thong Song".


Se Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time herunder:Fra premieredatoen (20. juni, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar