Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rosa Morena

Rosa Morena

20/12/2014 | Flixfilm

Se Rosa Morena på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Carlos Augusto de Oliveira
Skuespillere: Anders W. Berthelsen, Bárbara Garcia, David Dencik, Vivianne Pasmanter
Spilletid: 90 min
Land: Denmark, Brazil
Sprog: Portuguese, Danish, English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da han ikke kan adoptere et barn i sit hjemland, Danmark, rejser Thomas til Brasilien, hvor han møder en kvinde, som er parat til at give ham sit ufødte barn.


Se Rosa Morena på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRosa Morena havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rosa Morena ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rosa Morena herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rosa Morena er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rosa Morena stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar