Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rosa Morena

Rosa Morena

20/12/2014 | Flixfilm

Rosa Morena på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Drama
Instruktion: Carlos Augusto de Oliveira
Skuespillere: Anders W. Berthelsen, Bárbara Garcia, David Dencik
Spilletid: 90 min
Land: Denmark, Brazil
Sprog: Portuguese, Danish, English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da han ikke kan adoptere et barn i sit hjemland, Danmark, rejser Thomas til Brasilien, hvor han møder en kvinde, som er parat til at give ham sit ufødte barn.Se Rosa Morena på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Rosa Morena havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rosa Morena på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Rosa Morena ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rosa Morena stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rosa Morena, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rosa Morena er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar