Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rosa Pietra Stella

Rosa Pietra Stella

04/06/2021 | Flixfilm

Rosa Pietra Stella på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Marcello Sannino
Skuespillere: Ivana Lotito, Ludovica Nasti, Fabrizio Rongione
Spilletid: 94 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Efter at have haft forskellige småjobs, herunder formidling af falske visa til indvandrere, forsøger Carmela at skabe et nyt liv og redde forholdet til sin datter.

Rosa Pietra Stella havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rosa Pietra Stella på YouTube.Se Rosa Pietra Stella på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rosa Pietra Stella ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rosa Pietra Stella stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rosa Pietra Stella, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rosa Pietra Stella er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar