Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rosalie Goes Shopping

Rosalie Goes Shopping

10/06/2021 | Flixfilm

Se Rosalie Goes Shopping på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Comedy
Instruktion: Percy Adlon
Skuespillere: Marianne Sägebrecht, Brad Davis, Judge Reinhold
Spilletid: 94 min
Land: United States, West Germany
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Der bliver sat en stopper for Rosalies vilde shoppingtrip med gummichecks og kreditkort, men da hun får en computer, er hun tilbage på banen – denne gang som hacker.

Rosalie Goes Shopping havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rosalie Goes Shopping på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rosalie Goes Shopping ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rosalie Goes Shopping stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rosalie Goes Shopping, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rosalie Goes Shopping er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar