Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Rosario Dawson slutter sig til Daredevil

Rosario Dawson slutter sig til Daredevil

21/06/2014 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix og Marvel har netop offentliggjort, at den anerkendte skuespillerinde Rosario Dawson er med i den kommende superhelte-serie; Daredevil. Serien, der bliver på 13 episoder, har eksklusiv premiere på Netflix Danmark i 2015.

Kendt for hendes roller i Sin City, Death Proff og Grindhouse, vil Rosario Dawson i Daredevil spille en dedikeret ung kvinde, som uventet bliver en del af Matt Murdock’s liv, mens hendes eget turbulente liv ændres konstant i kampen for retfærdighed i nutidens Hell’s Kitchen, New York City.

På rollelisten til Daredevil finder man også Charlie Cox (Boardwalk Empire) som Matt Murdock/Daredevil og Vincent D’Onofrio (Law & Order) som Wilson Fisk/Kingpin.

Serien Daredevil følger Matt Murdock, der blev blind som dreng, men derefter udviklede ekstraordinære sanser, som kæmper mod uretfærdighed om dagen som advokat, og om natten som superhelten Daredevil.

LÆS OGSÅ:   Netflix teaser 'The Witcher: Sirens of the Deep'

Serien produceres af Steven S. DeKnight (“Spartacus”, “Buffy: The Vampire Slayer”) og Drew Goddard (Cabin in the Woods, Lost) samt Jeph Loeb (“Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.,” “Heroes”).

Artiklen fortsætter under annoncen

Daredevil er den første af fem helt nye serier med kendte superhelte fra Marvel, som Netflix og Disney har indgået aftale om. De andre serier omhandler Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage, hvorefter det hele kulminerer i en The Defenders-miniserie hvor et dreamteam af superhelte går sammen om at klare de onde kræfter.

Se Daredevil på Netflix Danmark i 2015.
Skriv kommentar