Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Rosario Dawson vender tilbage i Daredevil sæson 2

Rosario Dawson vender tilbage i Daredevil sæson 2

09/05/2015 | Flixfilm

Rosario Dawson / Claire Temple

Rosario Dawson / Claire Temple

Den amerikanske skuespiller Rosario Dawson gentager sin rolle som Claire Temple i den nye sæson af superhelte-serien Daredevil. Det annoncerer Marvel og Netflix i en fælles pressemeddelelse.

Claire Temple har flere gange hjulpet Matt Murdock (Daredevil) med at lappe sine sår efter et par brutale kampe i gaderne i Hell’s Kitchen. De to udvikler gennem 13 hårdtslående afsnit et halv-romantisk forhold til hinanden.

Den nye aftale med Rosario Dawson giver hende ligeledes ret til at medvirker i alle de øvrige superhelte-serier fra Marvel og Netflix, som kommer i fremtiden. Det inkluderer bl.a. Marvel’s A.K.A. Jessica Jones, som får premiere senere i år og Marvel’s Luke Cage, der kommer på Netflix i 2016.

“Efter at have arbejdet med Rosario på den første sæson, vidste vi med det samme, at vi skulle have hende tilbage igen,” udtaler Jeph Loeb producer/Marvel TV. “Claire Temple har været “fan favorit” i sæson 1, og vi kan ikke vente med at vise alle de planer, vi har for hendes karakter i sæson 2.”

LÆS OGSÅ:   TV-serien om dræberdukken 'Chucky' kommer på Netflix

Fremtidige superhelte-serier, som udelukkende får premiere på streamingtjenesten Netflix omfatter også “Marvel’s Iron Fist” og “Marvel’s Defenders”, en mini-serie, der forener heltene fra de tidligere serier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Daredevil sæson 2 får premiere på Netflix Danmark i 2016.
Skriv kommentar