Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rose Island

Rose Island

09/12/2020 | Flixfilm

Se Rose Island på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Sydney Sibilia
Skuespillere: Elio Germano, Leonardo Lidi, Matilda De Angelis, Tom Wlaschiha
Spilletid: 117 min
Land: Italy
Sprog: Italian, French, German
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En idealistisk ingeniør bygger sin egen ø ud for Italiens kyst og udråber den til at være en nation under stor opmærksomhed fra hele verden – og myndighederne.

Rose Island (Rosenøen) havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rose Island på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rose Island (Rosenøen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rose Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rose Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rose Island (Rosenøen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar