Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rosemary’s Baby

Rosemary’s Baby

30/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Rosemary’s Baby på Netflix

Indspilningsår: 1958
Genre: Drama
Instruktør: Rolf Thiele
Skuespillere: Nadja Tiller, Peter van Eyck, Carl Raddatz, Gert Fröbe
Spilletid: 105 min
Land: West Germany
Sprog: German, French, English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: En kvinde er begejstret for at finde ud af, hun er gravid. Men jo mere hendes mave vokser, desto mere sikker bliver hun på, at hendes ufødte barn er i alvorlig fare.


Se Rosemary’s Baby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rosemary’s Baby havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rosemary’s Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rosemary’s Baby herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rosemary’s Baby er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rosemary’s Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar