Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rosemary’s Baby

Rosemary’s Baby

01/02/2021 | Flixfilm

Se Rosemary’s Baby på Netflix

Indspilningsår: 1958
Genre: Drama
Instruktør: Rolf Thiele
Skuespillere: Nadja Tiller, Peter van Eyck, Carl Raddatz, Gert Fröbe
Spilletid: 105 min
Land: West Germany
Sprog: German, French, English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En kvinde er begejstret for at finde ud af, hun er gravid. Men jo mere hendes mave vokser, desto mere sikker bliver hun på, at hendes ufødte barn er i alvorlig fare.

Rosemary’s Baby havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rosemary’s Baby på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rosemary’s Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rosemary’s Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rosemary’s Baby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rosemary’s Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar