Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rosemary’s Baby

Rosemary’s Baby

30/09/2016 | Flixfilm

Se Rosemary’s Baby på Netflix

Indspilningsår: 1958
Genre: Drama
Instruktør: Rolf Thiele
Skuespillere: Nadja Tiller, Peter van Eyck, Carl Raddatz, Gert Fröbe
Spilletid: 105 min
Land: West Germany
Sprog: German, French, English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En kvinde er begejstret for at finde ud af, hun er gravid. Men jo mere hendes mave vokser, desto mere sikker bliver hun på, at hendes ufødte barn er i alvorlig fare.


Se Rosemary’s Baby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRosemary’s Baby havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rosemary’s Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rosemary’s Baby herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rosemary’s Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rosemary’s Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar