Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rosemary’s Baby

Rosemary’s Baby

01/02/2021 | Flixfilm

Rosemary’s Baby på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Drama
Instruktion: Rolf Thiele
Skuespillere: Nadja Tiller, Peter van Eyck, Carl Raddatz
Spilletid: 105 min
Land: West Germany
Sprog: German, French, English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En kvinde er begejstret for at finde ud af, hun er gravid. Men jo mere hendes mave vokser, desto mere sikker bliver hun på, at hendes ufødte barn er i alvorlig fare.

Rosemary’s Baby havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rosemary’s Baby på YouTube.Se Rosemary’s Baby på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rosemary’s Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rosemary’s Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rosemary’s Baby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rosemary’s Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar