Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rosewater

Rosewater

01/01/2016 | Flixfilm

Se Rosewater på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Jon Stewart
Skuespillere: Gael García Bernal, Kim Bodnia, Dimitri Leonidas, Haluk Bilginer
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da journalisten Maziar Bahari er i Iran for at dække valget i 2009, bliver han anholdt og udsat for brutale forhør, efter iranske styrker beskylder ham for spionage.

Rosewater havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rosewater på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rosewater ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rosewater stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rosewater, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rosewater er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar