Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rosewater

Rosewater

01/01/2016 | Flixfilm

Se Rosewater på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Jon Stewart
Skuespillere: Gael García Bernal, Kim Bodnia, Dimitri Leonidas, Haluk Bilginer
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da journalisten Maziar Bahari er i Iran for at dække valget i 2009, bliver han anholdt og udsat for brutale forhør, efter iranske styrker beskylder ham for spionage.


Se Rosewater på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRosewater havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rosewater ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rosewater herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rosewater er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rosewater stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar