Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rosita

16/10/2017 | Flixfilm

Se Rosita på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Frederikke Aspöck
Skuespillere: Mikkel Boe Følsgaard, Mercedes Cabral, Jens Albinus, Julie Agnete Vang
Spilletid: 90 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, English, Tagalog
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: I en lille fiskerby bliver sønnen af en midaldrende enkemand tiltrukket af den unge filippinske kvinde, som faren har planer om at gifte sig med.


Se Rosita på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRosita havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rosita ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rosita herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rosita er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rosita stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar