Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rotten

04/10/2019 | Flixfilm

Se Rotten på Netflix

Indspilningsår: 2018–2019
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Latif Nasser
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne dokuserie undersøger selve kernen af fødevarekæden og afdækker ulækre sandheder og skjulte kræfter, der påvirker, hvad vi spiser.


Se Rotten på Netflix


Læs anmeldelse af Rotten

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRotten (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rotten (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rotten herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rotten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rotten (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar