Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rottenetter

Rottenetter

15/03/2014 | Flixfilm

Se Rottenetter på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama
Instruktør: Arild Østin Ommundsen
Skuespillere: Christian Rubeck, Fridtjov Såheim, Kristoffer Joner
Spilletid: 94 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 4.6

Handling: I Stavangers oliebaserede finansverden lærer Johnny at æde eller blive ædt! Rottenetter er en thriller om ambitioner, grådighed og loyalitet.

Rottenetter havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rottenetter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rottenetter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rottenetter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rottenetter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rottenetter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar