Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rough Diamonds

Rough Diamonds

21/04/2023 | Flixfilm

Rough Diamonds på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kevin Janssens, Ini Massez, Robbie Cleiren
Spilletid: N/A
Land: Belgium
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Da en fortabt søn sender sin families imperium i knusende gæld, vender hans fraværende bror tilbage til Antwerpens diamantdistrikt for at samle stumperne.Se Rough Diamonds på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Rough Diamonds (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rough Diamonds på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Rough Diamonds (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rough Diamonds (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rough Diamonds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rough Diamonds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Rough Diamonds

  1. Birthe Goldin - kl. 21:53, 01-05-2023:

    Super serie, håber på flere sæsoner

Skriv kommentar