Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rough Night

Rough Night

31/03/2019 | Flixfilm

Se Rough Night på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Lucia Aniello
Skuespillere: Scarlett Johansson, Jillian Bell, Zoë Kravitz, Ilana Glazer
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Fem gamle skolekammerater genforenes til en løssluppen weekend, men pigernes polterabend løber hurtigt af sporet, da der kommer blod.


Se Rough Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRough Night havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rough Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rough Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rough Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rough Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar