Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rough Night

Rough Night

31/03/2019 | Flixfilm

Rough Night på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Lucia Aniello
Skuespillere: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Zoë Kravitz
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Fem gamle skolekammerater genforenes til en løssluppen weekend, men pigernes polterabend løber hurtigt af sporet, da der kommer blod.

Rough Night havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rough Night på YouTube.Se Rough Night på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rough Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rough Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rough Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rough Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar