Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Route Irish

Route Irish

01/11/2014 | Flixfilm

Se Route Irish på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Drama, Thriller, War
Instruktør: Ken Loach
Skuespillere: Mark Womack, Andrea Lowe, John Bishop, Geoff Bell
Spilletid: 109 min
Land: UK, France, Italy, Belgium, Spain
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En tidligere elitesoldat fra Irland, der nu arbejder freelance i Irak, bliver bragt ud af balance, da hans ven bliver dræbt i kamp.


Se Route Irish på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRoute Irish havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Route Irish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Route Irish herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Route Irish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Route Irish stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar