Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Roxanne Lowit – Magic Moments

Roxanne Lowit – Magic Moments

13/05/2021 | Flixfilm

Roxanne Lowit – Magic Moments på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Yvonne Sciò
Skuespillere: Pat Cleveland, Heidi Klum, David LaChapelle
Spilletid: 55 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Hør om den anerkendte New York-fotograf Roxanne Lowits liv, historie og arbejde i denne dokumentar om en kunstner, der er lige så fascinerende som sine værker.

Roxanne Lowit – Magic Moments havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Roxanne Lowit – Magic Moments på YouTube.Se Roxanne Lowit – Magic Moments på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Roxanne Lowit – Magic Moments ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roxanne Lowit – Magic Moments stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Roxanne Lowit – Magic Moments, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Roxanne Lowit – Magic Moments er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar