Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Roxanne Roxanne

Roxanne Roxanne

23/03/2018 | Flixfilm

Se Roxanne Roxanne på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktør: Michael Larnell
Skuespillere: Germar Terrell Gardner, Adam Horovitz, Terrence Shingler, Nigel A. Fullerton
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Hun voksede op i et hårdt kvarter i New York i 80'erne og skrev historie med Roxanne's Revenge – historien om teenagerapperen Roxanne Shanté.


Se Roxanne Roxanne på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Roxanne Roxanne havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Roxanne Roxanne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Roxanne Roxanne:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Roxanne Roxanne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roxanne Roxanne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar