Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Roxanne Roxanne

Roxanne Roxanne

23/03/2018 | Flixfilm

Roxanne Roxanne på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: Michael Larnell
Skuespillere: Chanté Adams, Nia Long, Mahershala Ali
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Hun voksede op i et hårdt kvarter i New York i 80'erne og skrev historie med Roxanne's Revenge – historien om teenagerapperen Roxanne Shanté.

Roxanne Roxanne havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Roxanne Roxanne på YouTube.Se Roxanne Roxanne på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Roxanne Roxanne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roxanne Roxanne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Roxanne Roxanne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Roxanne Roxanne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar