Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Royalteen: Princess Margrethe

Royalteen: Princess Margrethe

11/05/2023 | Flixfilm

Royalteen: Princess Margrethe på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Ingvild Søderlind
Skuespillere: Ines Høysæter Asserson, Anderz Eide, Ina Dajanna Ervik
Spilletid: 98 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter skandalen ved ballet længes prinsesse Margrethe efter at vende tilbage til rutinen, men hun må prøve at opretholde sin perfekte facade, mens hun kæmper med familiedrama.Se Royalteen: Princess Margrethe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Royalteen: Princess Margrethe havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Royalteen: Princess Margrethe på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Royalteen: Princess Margrethe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Royalteen: Princess Margrethe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Royalteen: Princess Margrethe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Royalteen: Princess Margrethe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar