Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Royalteen

Royalteen

17/08/2022 | Flixfilm

Royalteen på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Per-Olav Sørensen, Emilie Beck
Skuespillere: Ines Høysæter Asserson, Mathias Storhøi, Elli Rhiannon Müller Osborne
Spilletid: 107 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En teenager forsøger at skjule sin skandaleombruste fortid og forhindre en kæmpe hemmelighed i at blive afsløret, da hun indleder et usandsynligt forhold til kronprinsen.Se Royalteen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Royalteen havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Royalteen på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Royalteen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Royalteen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Royalteen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Royalteen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar