Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

RRR

21/05/2022 | Flixfilm

RRR på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Drama
Instruktion: S.S. Rajamouli
Skuespillere: N.T. Rama Rao Jr., Ram Charan Teja, Ajay Devgn
Spilletid: 187 min
Land: India
Sprog: Telugu, English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: I denne episke saga, der foregår i Indien før det fik sin selvstændighed, står en frygtløs kriger på en farefuld mission ansigt til ansigt med en stålsat betjent fra de britiske styrker.Se RRR på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

RRR havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til RRR på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om RRR ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at RRR stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame RRR, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til RRR er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar