Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rubble Kings

Rubble Kings

15/09/2015 | Flixfilm

Se Rubble Kings på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktion: Shan Nicholson
Skuespillere: Lloyd Murphy
Spilletid: 71 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I 1970'ernes New York hjalp en gruppe unge mennesker med at skabe fred i de bandedominerede gader ved at indføre en ny kultur: hiphop.

Rubble Kings havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rubble Kings på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rubble Kings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rubble Kings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rubble Kings, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rubble Kings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar