Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rubble Kings

Rubble Kings

15/09/2015 | Flixfilm

Se Rubble Kings på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Biography, History, Music
Instruktør: Shan Nicholson
Skuespillere: Lloyd Murphy
Spilletid: 71 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: I 1970'ernes New York hjalp en gruppe unge mennesker med at skabe fred i de bandedominerede gader ved at indføre en ny kultur: hiphop.


Se Rubble Kings på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRubble Kings havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rubble Kings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rubble Kings herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rubble Kings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rubble Kings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar