Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ruben Brandt, Collector

Ruben Brandt, Collector

28/11/2019 | Flixfilm

Se Ruben Brandt, Collector på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Milorad Krstic
Skuespillere: Iván Kamarás, Gabriella Hámori, Zalán Makranczi, Csaba Márton
Spilletid: 96 min
Land: Hungary
Sprog: English, Hungarian, Italian
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: I denne kunstneriske animerede thriller beder en psykoterapeut nogle kreative tyve om at stjæle de uvurderlige malerier, der hjemsøger hans drømme.Se Ruben Brandt, Collector på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ruben Brandt, Collector havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ruben Brandt, Collector ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ruben Brandt, Collector:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ruben Brandt, Collector er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ruben Brandt, Collector stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar