Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ruben Brandt, Collector

Ruben Brandt, Collector

28/11/2019 | Flixfilm

Ruben Brandt, Collector på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Action, Crime
Instruktion: Milorad Krstic
Skuespillere: Iván Kamarás, Csaba Márton, Gabriella Hámori
Spilletid: 96 min
Land: Hungary
Sprog: English, Hungarian, Italian
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I denne kunstneriske animerede thriller beder en psykoterapeut nogle kreative tyve om at stjæle de uvurderlige malerier, der hjemsøger hans drømme.

Ruben Brandt, Collector havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ruben Brandt, Collector på YouTube.Se Ruben Brandt, Collector på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ruben Brandt, Collector ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ruben Brandt, Collector stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ruben Brandt, Collector, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ruben Brandt, Collector er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar