Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » #Rucker50

#Rucker50

02/12/2016 | Flixfilm

Se #Rucker50 på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Robert McCullough Jr.
Skuespillere: N/A
Spilletid: 56 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Denne dokumentar fejrer 50-årsjubilæet for det sportsprogram fra Harlem, som har inspireret utallige børn til at blive professionelle basketballspillere.


Se #Rucker50 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk#Rucker50 havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om #Rucker50 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til #Rucker50 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til #Rucker50 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at #Rucker50 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar